Ο δικηγόρος του ζευγαριού που βιντεοσκοπήθηκε στη Χαλκιδική διαψεύδει στην POLITIC ότι ο δράστης τους παραχώρησε δωρεάν το δωμάτιο

«Αυτό που ειπώθηκε θίγει την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα των πελατών μου» ανέφερε ο δικηγόρος κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κετικίδης

propoli

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση κρυφής παρακολούθησης ζευγαριού σε δωμάτιο της Χαλκιδικής, μια είδηση η οποία έγινε γνωστή στις 29 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι εντόπισε τις κάμερες σε μια πρίζα και την αμέσως επόμενη μέρα έκανε την καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η politic επικοινώνησε με τον δικηγόρο του ζευγαριού κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη ο οποίος διέψευσε όσα έχουν ακουστεί ότι ο δράστης τους έδωσε το δωμάτιο χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα λόγω του ότι είναι σε δυσμενή οικονομική θέση.

«Τα δύο παιδιά έχουν σοκαριστεί από την κατάσταση που βιώνουν αυτές τις μέρες. Τους έχει ασκηθεί πολλή πίεση και το θέμα έχει πάρει τρομερή δημοσιότητα. Είναι δύο εργαζόμενοι και οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουν είναι πρωτόγνωρες. Οι ίδιοι δεν επιθυμούν να δώσουν συνέντευξη ούτε να δοθούν στη δημοσιότητα στοιχεία της ταυτότητάς τους» είπε αρχικά.

«Έχουν μεταδοθεί κάποιες ανακρίβειες» είπε στη συνέχεια εξηγώντας ότι δεν ισχύει η φήμη που έχει κυκλοφορήσει σχετικά με την παραχώρηση του δωματίου προς αυτούς από τον ιδιοκτήτη.

«Αναληθές το ρεπορτάζ που γράφτηκε ότι τους παραχώρησε το δωμάτιο δωρεάν»

Πιο συγκεκριμένα, έκανε αναφορά σε ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε ότι ο ιδιοκτήτης του δωματίου τους έδωσε αφιλοκερδώς το δωμάτιο έτσι ώστε να τους βοηθήσει οικονομικά. «Είμαι εξουσιοδοτημένος να σας πω ότι αυτό δεν ισχύει. Αυτό που ειπώθηκε θίγει την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα των πελατών μου διότι δείχνει ότι είναι οικονομικά ασθενείς».

«Ο ίδιος ο δράστης προσκαλούσε κι άλλους ανθρώπους και όχι μόνο τους πελάτες μου να χρησιμοποιήσουν το κατάλυμα έτσι ώστε να φαίνεται ότι έχει κίνηση».

Τέλος, ερωτώμενος για το πόσα χρήματα μπορεί να καταβληθούν στο ζευγάρι ως αποζημίωση είπε:

«Δεν είμαστε ακόμα στη φάση να προσδιορίσουμε το ποια είναι η βλάβη που έχουν υποστεί ως προσωπικότητες. Πρέπει να ολοκληρωθεί η δικογραφία, να γίνουν οι καταθέσεις, να έχουμε το πόρισμα της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις συνθήκες τέλεσης του αδικήματος, δηλαδή αν ήταν για ιδία χρήση ή αν κοινοποιήθηκε σε τρίτους.

Η ποινική αντιμετώπιση είναι διαφορετική, πράγμα που σημαίνει ότι δε μπορούμε να προσδιορίσουμε από τώρα το μέγεθος της βλάβης. Άλλο είναι να χρησιμοποιείται το βίντεο για προσωπική του χρήση και άλλο να έχει κοινοποιηθεί σε ιστότοπους του εξωτερικού».

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Ζευγάρι εντόπισε κρυφές κάμερες σε ενοικιαζόμενα δωμάτια – Πως εντοπίστηκαν

Loading