(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Ο παιδοβιαστής απ’ τον Κολωνό έκανε δουλειές με το Δημόσιο και τον Δήμο Αθηναίων

Όπως αναφέρει η διαύγεια υπάρχουν 34 έργα από το Ελληνικό δημόσιο ύψους χιλιάδων ευρώ στο όνομά του

Απευθείας αναθέσεις από υπουργεία, το δήμο Αθηναίων, εταιρείες του Δημοσίου και την Επιτροπή Παιγνίων λάμβανε ο Παιδοβιαστής του Κολωνού, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr και επιβεβαίωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ήταν μέλος της ΝΔ και είχε στενές σχέσεις με στελέχη της παράταξης αλλά και την εκκλησία.

propoli

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr, o 53χρονος κατηγορούμενος έλαβε την τελευταία δεκαετία 34 απευθείας αναθέσεις από φορείς του Δημοσίου και το δήμο Αθηναίων.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του κατηγορούμενου είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος του δήμου Αθηναίων με την παράταξη του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη και μέλος του του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Ωστόσο οι συναλλαγές του με το υπουργείο Υγείας δε σταμάτησαν εκεί…

Στη συνέχεια όπως φαίνεται παρακάτω υπήρξαν απευθείας αναθέσεις και από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Τέλος, στον Δήμο της Αθήνας:

Σύμφωνα με την διαύγεια υπάρχουν 34 έργα από το Ελληνικό δημόσιο ύψους χιλιάδων ευρώ στο όνομά του με την μερίδα του λέοντος να ανήκει στα υπουργεία Υγείας και Ανάπτυξης.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δείτε επίσης: Κολωνός: Η κίνηση – κλειδί της θείας που «αποκάλυψε» τον εφιάλτη της 12χρονης

Loading