Οι αγρότες του Κιλκίς ενίσχυσαν το μπλόκο των Ευζώνων

Με πορεία από το μπλόκο του  Κιλκίς στη δυτική είσοδο της πόλης και μέσω Ποντοηράκλειας κινήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου προς τους Ευζώνους οι αγρότες του Κιλκίς για να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους της Παιονίας.

Υπενθυμίζουμε ότι από το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκονται μπροστά στο Τελωνείο Ευζώνων, παραταγμένοι στο πλάι του δρόμου οι αγρότες της Παιονίας. 

propoli

Συγκεντρώθηκαν μπροστά στο γήπεδο Πολυκάστρο από την Κυριακή και τη Δευτέρα το πρωί ξεκίνησαν μια επεισοδιακή επιχείρηση ανόδου στους Ευζώνους όπου τα μπλόκα της αστυνομίας αποδείχτηκαν ατελέσφορα.

Έκτοτε επιχειρούν κάθε μέρα έναν δίωρο αποκλεισμό της λωρίδας των φορτηγών.

Να σημειώσουμε ότι τα μεταδοθέντα περί επεισοδίων το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ αγροτών και αστυνομίας στους Ευζώνους είναι τουλάχιστον υπερβολικά. Οι αγρότες επιχείρησαν – και το έπραξαν, όπως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας- να καταλάβουν τη λωρίδα των φορτηγών, η αστυνομία ζήτησε να μην κλείσει η εθνική οδός, ακολούθησαν κάποιες φραστικές υπερβολές και το θέμα έληξε άνευ ετέρου.

Σήμερα Πέμπτη οι αγρότες, Παιονίας και Κιλκίς πλέον, θα παραμείνουν στους Ευζώνους αναμένοντας την απόφαση της σύσκεψης των εκπροσώπων των μπλόκων στη Λάρισα.

Από την έκβασή της θα καθορίσουν και την περαιτέρω στάση τους.

Δείτε επίσης: Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκης δημιούργησε έναν επικοινωνιακό θόρυβο στην εκδήλωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading