Οικογένεια παλαιοχριστιανών στην Κορινθία | Τι μισθό έπαιρνε ο πατέρας ως δημοτικός υπάλληλος

Η μηνιαία αποζημίωσή που λάμβανε ήταν 1.018 ευρώ.

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών, ζήτησε χθες και πήρε τριήμερη προθεσμία για να εκδικαστεί η υπόθεσή του στο αυτόφωρο. Έως τότε θα κρατείται στην αστυνομία της Κορίνθου.

propoli

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα έγγραφο που δείχνει τη μισθοδοσία του 45χρονου πατέρα. Το έγγραφο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και προέρχεται από το Δήμο Ερέτριας, στον οποίο θεωρητικά εργαζόταν ο 45χρονος και μέσω τηλεργασίας. Η μηνιαία αποζημίωσή που ελάμβανε ήταν 1.018 ευρώ.

Ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου δήλωσε για τον άνδρα πως «παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, όπως μου είπαν από την προηγούμενη διοίκηση» και ότι «μέσα στις υπηρεσίες είπαν ότι τις δουλειές που του είχαν αναθέσει, τις είχε κάνει» χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ήταν αυτές οι εργασίες.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι έχει στείλει δύο φορές έγγραφο στον 46χρονο. «Έστειλα έγγραφα στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε. Και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μηνός που τον καλώ σε απολογία, γιατί δεν παρουσιαζόταν. Τον έχουμε καλέσει από τις 16-17 Ιανουαρίου, μια νέα δημοτική αρχή, να οργανωθούμε, να δούμε το νομικό πλαίσιο, ποια καθήκοντα εκτελεί, αν μπορεί να τα κάνει».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό χάος μετά από καραμπόλα 6 οχημάτων στον περιφερειακό (ΧΑΡΤΗΣ)

Loading