Ονειρούπολη Δράμας 2023-2024: Το Παραμυθένιο Χωριό του Αη Βασίλη ανοίγει σήμερα τις πύλες του (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 έως Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 είσοδος ελεύθερη.

Ρεπορτάζ: Κούκη Γεωργία

propoli

Κάθε Δεκέμβριο, το κέντρο της πόλης της Δράμας μεταμορφώνεται σε ένα ονειρικό μέρος, ένα παραμυθένιο χωριό που καλλιεργεί σε μικρούς και μεγάλους το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο Δημοτικός Κήπος και ακριβώς δίπλα η πλατεία Ελευθερίας φιλοξενούν εδώ και 20 χρόνια την «Ονειρούπολη», το εορταστικό χωριό της πόλης.

Έως τις 7 Ιανουαρίου θα διαρκέσουν οι εκδηλώσεις της Ονειρούπολης. Εκεί, θα βρείτε το Σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, πάγκους με φαγητό, σαπωνοποιείο, ταχυδρομείο, ξυλουργείο, σπιτάκι κυκλοφοριακής αγωγής, παγοδρόμιο και fun park.

Όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας, που είναι η κεντρική πλατεία της πόλης, αναμένεται να επισκεφθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα. Η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή ανοίγει σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 20:00, στην κεντρική σκηνή, θα έχουν λαμπερή έναρξη με μια εντυπωσιακή συναυλία με την Ήβη Αδάμου.

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας για την χριστουγεννιάτικη απόδραση, που θα ομορφύνει τα Χριστούγεννα 2023 και Πρωτοχρονιά 2024 είναι ζεστά ρούχα, πολύ καλή διάθεση, όρεξη για χαμόγελα.

Δείτε εικόνες:

Δείτε επίσης: Σφοδρή χιονόπτωση στη Γερμανία – Ακυρώνονται πτήσεις και δρομολόγια τρένων στο Μόναχο

Loading