Ουρές και σήμερα στο τελωνείο του Προμαχώνα

Αυξημένη παραμένει και σήμερα η κίνηση των αυτοκινήτων στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα και τη δεύτερη μέρα της ελεύθερης μετακίνησης τουριστών και επισκεπτών από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Από πολύ νωρίς το πρωί, τα αυτοκίνητα σχηματίζουν μεγάλες ουρές, ενώ από τους αστυνομικούς του τμήματος Προμαχώνα, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η διέλευση των αυτοκινήτων να γίνεται με γρήγορους ρυθμούς και να μην υπάρχει μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Εκτιμάται δε, ότι η κίνηση των αυτοκίνητων θα παραμείνει αυξημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και πιθανόν να κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο.

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι απο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βρίσκεται και σήμερα στο τελωνείο, αποτελούμενο από δυο συνεργεία, που πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους και κρατούν τα στοιχεία των επισκεπτών. Όσοι υποβάλλονται στα τεστ θα πρέπει να μπουν υποχρεωτικά σε καραντίνα μιας ημέρας μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, τότε πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Περιμένουν τους Ρουμάνους στη Θάσο

Την ίδια ώρα στη Θάσο, είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα από τους Ρουμάνους που επιθυμούν να επισκεφθούν το νησί του Θρακικού Πελάγους.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του ένωσης ξενοδοχείων του νησιού Πάρης Παρασχούδης. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Παρασχούδης «από την αρχή του καλοκαιριού υπήρχε γενικότερο ενδιαφέρον από Ρουμάνους επισκέπτες να έρθουν στο νησί. Τα τελευταία 24ωρα φαίνεται πως δειλά -δειλά ξεκινάει να υπάρχει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Βέβαια, οι όποιες μετακινήσεις θα γίνουν σταδιακά και σίγουρα τα νέα αυτά που λαμβάνουμε μας χαροποιούν και μας γεμίζουν ελπίδα για το επόμενο διάστημα», τόνισε ο κ. Παρασχούδης.

Δείτε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Μάνα και κόρη κατηγορούμενες για δολοφονία