Ποιες ώρες θα γίνονται τα τεστ
Σημαντική πρωτοβουλία έλαβε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου αφού σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό θα διενεργεί rapid test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Ο Δήμος, προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια έτσι ώστε να συνεχίσει να διεξάγεται ομαλά η εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ τα τεστ άρχισαν να διενεργούνται δωρεάν από σήμερα 2 Φεβρουαρίου.
Οι ώρες διενέργειας των τεστ είναι 08:00-14:00 στον χώρο του Γ’ ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου (Σειρήνων 1-3 και Ατλάντος) και θα αφορά μαθητές και εκπαιδευτικούς που έχουν έρθει σε επαφή με κρούσμα, ενώ θα πρέπει να προσκομίσουν Βεβαίωση Υποχρέωσης Ελέγχου από τον Διευθυντή της εκάστοτε σχολικής μονάδας της πόλης.
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής του Παλαιού Φαλήρου, με στόχο να προστατευθεί περαιτέρω ο πληθυσμός των σχολικών μονάδων του Δήμου από την πανδημία.
Δείτε επίσης: Δένδιας: «Εξασφαλίστηκαν 97 γραπτές δεσμεύσεις υπέρ της ελληνικής υποψηφιότητας για το Συμβούλιο Ασφαλείας»
- Νέα Ιωνία: Στρατηγική απόφαση για το νέο υπόγειο πάρκινγκ 360 θέσεων μέχρι το 2028
- Κύπελλο Ελλάδας: Οι συνθέσεις ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης
- Ρομπέρτα Μέτσολα: Στηρίζουμε την Κύπρο στην πορεία προς την επανένωση
- Απορρίφθηκε η μήνυση πέντε συγγενών θυμάτων των Τεμπών κατά του ανακριτή Λάρισας
- Βελόνα και κλωστή: μια σιωπηλή πρόκληση στην πατριαρχία μέσα από τη δημιουργία των Ινδών γυναικών