Παλαιό Φάληρο: Τι οδήγησε τον 16χρονο στην αυτοκτονία

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά του 16χρονου στο Παλαιό Φάληρο που έβαλε τέλος στη ζωή του με το όπλο του πατέρα του την Κυριακή το μεσημέρι.

Το νεαρό παιδί φέρεται να έφτασε στην αυτοκτονία λόγω κάποιων δυσκολιών που αντιμετώπιζε στην Ελλάδα καθώς είχε ψυχολογικά προβλήματα καθώς και αδυναμία να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή στη χώρα μας.

Η οικογένεια του 16χρονου είχε μετακομίσει πριν από ένα χρόνο στην Ελλάδα από την Ελβετία καθώς ο πατέρας είχε επιτελικό πόστο σε τράπεζα. Στο παιδί όμως φαίνεται πως του έλειπαν οι φίλοι και οι παρέες του και δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star ο νεαρός παρακολουθούταν από ψυχολόγο ενώ μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας.

Οι τελευταίες του λέξεις

Ο 16χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star κλειδώθηκε στην τουαλέτα που βρισκόταν στον επάνω όροφο του σπιτιού, κάλεσε το 112 και απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

«Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω», φέρεται να είναι οι τελευταίες λέξεις του παιδιού, πριν στρέψει το 9αρι όπλο του πατέρα του στο κεφάλι του και αυτοπυροβοληθεί.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, που βρήκαν τον πατέρα του παιδιού έξω από την τουαλέτα. Έσπασαν την πόρτα που ήταν κλειδωμένη και αντίκρισαν το παιδί με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε επίσης: Παλαιό Φάληρο: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 15χρονου πριν αυτοκτονήσει – «Έχω κλειδώσει, θα αυτοκτονήσω»

Loading