Παλαιό Φάληρο: Βίντεο καταγράφει γυναίκα να κατακλέβει μίνι μάρκετ

Το βίντεο καταγράφει τη γυναίκα να παίρνει προϊόντα και να τα βάζει σε τσάντες που είχε μαζί της.

Πλήθος προϊόντων αρπάζει από τα ράφια μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο μία γυναίκα, όπως φαίνεται σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Τη δράση της γυναίκας περιέγραψε στο MEGA ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στην περιοχή. «Το απόγευμα της Κυριακής, ανεβαίνοντας στο μαγαζί είδα να λείπουν κάποια προϊόντα, ρώτησα τη σύζυγό μου εάν έχουν πωληθεί τα προϊόντα και μου απάντησε πως δεν έχουν πωληθεί. Ανέτρεξα στο βίντεο και είδα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κλέψει όχι μόνο από το σημείο με τις κονσέρβες, αλλά και όλο το κατάστημα. Μάλιστα ανατρέξαμε και σε προηγουμένη ημερομηνία και είδαμε ότι το έχει ξανακάνει. Δεν είναι πελάτισσά μας έχει έρθει απλώς δύο φορές», είπε αρχικά ο επιχειρηματίας.

«Πήρε λάδια, κονσέρβες, καφέδες και μέλι. Τα βάζει στο σακ βουαγιάζ της. Δεν μπορούμε να κάνουμε έλεγχο στις τσάντες, προφανώς μπαίνοντας είχε φουσκώσει τις τσάντες της και βγαίνοντας δεν μας έκανε εντύπωση. Αν δείτε, είναι μεγάλο το βάρος που παίρνει και η συγκεκριμένη, που είναι πάνω από 55-57 ετών κυκλοφορεί με απίστευτη άνεση με αυτό το βάρος στην πλάτη», συμπλήρωσε.

«Τις δύο φορές πήρε και έφερε στο ταμείο δύο αναψυκτικά και ένα πακέτο πατατάκια, ενώ τη δεύτερη πήρε ένα συσκευασμένο τρόφιμο. Είμαστε δύο άτομα το απόγευμα δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Έχουμε τη φωτογραφία της, έχει έρθει και η αστυνομία και έχει πάρει υλικό», κατέληξε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο.

Δείτε επίσης: Κατέληξε ο άνδρας που παρασύρθηκε από δύο οχήματα στην Κατεχάκη