(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)

Πανεπιστήμια: Φοιτητικοί σύλλογοι και διοικητικοί υπάλληλοι έριξαν τον server του ΕΚΠΑ – Καθυστέρησε η εξεταστική

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στο ΕΚΠΑ, καθώς φοιτητικοί σύλλογοι και υπάλληλοι πραγματοποίησαν παρέμβαση στον server προκειμένου να μην γίνουν οι διαδικτυακές εξετάσεις.

«Κατέβασαν» τον server και μπλόκαραν την τηλε-εξεταστική φοιτητές και διοικητικοί υπάλληλοι στο ΕΚΠΑ για περίπου μια ώρα προκαλώντας αντιδράσεις.

propoli

«Τα εκβιαστικά μέτρα Υπουργείου πρυτανείας και Τμήματος που πάνε ενάντια στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύουν τον αγώνα μας και τις καταλήψεις μας δε θα περάσουν!», ανέφερε σχετική ανάρτηση στα social media.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά από περίπου μια ώρα.

Η ανάρτηση στο Facebook:

«AΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΈΠΕΣΕ

Οι φοιτητικοί σύλλογοι από κοινού με το Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν παρέμβαση στο ΚΛΕΙΔΙ του ΕΚΠΑ με σκοπό το μπλοκάρισμα της τηλεξεταστικής!

Τα εκβιαστικά μέτρα Υπουργείου πρυτανείας και Τμήματος που πάνε ενάντια στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύουν τον αγώνα μας και τις καταλήψεις μας δε θα περάσουν!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ – ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ».

Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση και του γνωστού σεισμολόγου Γεράσιμου Παπαδόπουλου.

«Σήμερα το πρωί έπεσε η ηλεκτρονική πλατφόρμα την ώρα διεξαγωγής εξετάσεων φοιτητών στο ΕΚΠΑ. Οι εξετάσεις αναβάλλονται, οι φοιτητές ταλαιπωρούνται. Πότε, επί τέλους, θα λειτουργήσουμε σωστά», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Αττική: Προφυλακίστηκε ο άνδρας που ασέλγησε σε ανήλικο αγόρι

Loading