Παραιτήθηκε διευθυντής ΕΠΑΛ στη Λέσβο – Έλειπαν 80 μαθητές από το σχολείο του

Την παραίτησή του υπέβαλλε ένας διευθυντής ΕΠΑΛ στην Καλλονή μετά από έλεγχο που έγινε στο σχολείο.

Αφού μαθεύτηκε το ότι έλειπαν οι περισσότεροι μαθητές, ο διευθυντής παραιτήθηκε και μπήκε άλλος στη θέση του. Οι ελεγκτές μιλούν για πρόκληση αφού έχουν γίνει κι άλλες φορές αυτά που είδαν με τα μάτια τους.

propoli

Με τάξεις να παραμένουν άδειες και τους καθηγητές να περιμένουν να περάσει η ώρα για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Για το όλο θέμα όπως έλεγαν, δεν είχαν επίσημη ενημέρωση πριν τις διαπιστώσεις τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Καίτη Στρατάκη μαζί με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τίμο Θεοφανέλλη στο ΕΠΑΛ Καλλονής, φάνηκε ότι έλειπαν 80 εγγεγραμμένοι μαθητές ενώ στο σχολείο συνολικά φοιτούν 120.

Προσπαθώντας να βρει άκρη η κ. Στρατάκη κατάλαβε ότι το φαινόμενο δεν ήταν μεμονωμένο και θορυβήθηκε. «Δεν είναι δυνατόν να μην πατάνε οι μαθητές, ενώ έχουν τοποθετηθεί τόσοι εκπαιδευτικοί και αλλού υπάρχουν κενά. Είναι πρόκληση αυτό!» ανέφερε στην ιστοσελίδα stonisi.gr, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο διευθυντής έχει παραιτηθεί και πλέον ανέλαβε νέος ο οποίος θα είναι παρών σε όλο το ωράριο του σχολείου, τουλάχιστον από τις 18:00 μέχρι τις 22:30.

Πάντως οι επισκέψεις στα σχολεία δεν πρόκειται να σταματήσουν από τους δύο προϊστάμενους της εκπαίδευσης, ώστε να βλέπουν άμεσα τι θέματα προκύπτουν.

Δείτε επίσης: Μαθητές γυμνασίου βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε σχολείο

Loading