Στην τηλεόραση του STAR μίλησε ο πατέρας του Mad Clip ο οποίος μίλησε για τις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού του για την ημέρα του τροχαίου δυστυχήματος.
Ο πατέρας του Mad Clip ανέφερε στο Star:
«Σαν γονείς γνωρίζαμε τι παιδί μεγαλώσαμε, όπως γνωρίζαμε ότι ποτέ ο γιός μας δεν θα κρατούσε το τιμόνι μεθυσμένος, διακινδυνεύοντας τόσο τον εαυτό του όσο και τις ζωές άλλων ανθρώπων.
Το κρίμα είναι ότι σαν γονείς δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν είχαμε καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους για το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων του γιού μας και ενημερωθήκαμε γι’ αυτό από τα ΜΜΕ, όπως ακριβώς συνέβη και όταν βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό του, για τα οποία μέχρι και σήμερα κανένας από την Ελληνική Αστυνομία δεν έχει ενημερώσει ούτε εμένα ούτε τη μητέρα του, παρόλο που από την πρώτη στιγμή είχα υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων.
Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου, καθώς και των fans του, που στάθηκαν δίπλα μας».
Δείτε επίσης: Mad Clip: Στη δημοσιότητα οι τοξικολογικές – Ποιο το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του
- Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Περίπου 4.000 χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στο διεθνή διαγωνισμό χορού «Thessaloniki Dance Cup»
- Πώληση 20 F-16 στις Φιλιππίνες από τις ΗΠΑ εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων με την Κίνα
- Κώστας Κιλτίδης: «Δεν τιμωρούμε μαχητές του Στρατού, τους νουθετούμε»
- Ολυμπιακός: Η προσπάθεια για επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Γιαντράν Σπλιτ
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 19χρονου διαρρήκτη επ’ αυτοφώρω στην Καλαμαριά
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr