Πάτρα: 7χρονος χτύπησε με μπουνιές και κλοτσιές 8χρονο και το ανέβασε στο TikTok

Απίστευτο περιστατικό βίας σημειώθηκε στην Πάτρα, με έναν 7χρονο να σκηνοθετεί τον ξυλοδαρμό 8χρονου φίλου του για να συγκεντρώσει προβολές στο ΤikTok

Το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα, σε ανύποπτο χρόνο ένας 7χρονος που είχε δικό του κινητό το έδωσε σε ένα άλλο παιδί και του είπε «Άρχισε να τραβάς βίντεο». Ξαφνικά ξεκίνησε να χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές τον 8χρονο φίλο του, με σκοπό να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok.

propoli

Ο μικρός ούρλιαζε, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς υπήρχαν άλλοι δύο στην παρέα. Ο 8χρονος σφαδάζει από τους πόνους ενώ ο 7χρονος ανέβασε το βίντεο στο TikTok. Ο 7χρονος παραδέχτηκε το περιστατικό και με κλάματα ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Ο θείος του αγοριού που ξυλοκοπήθηκε μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη» τονίζοντας πως η βία και η εγκληματικότητα έχει φωλιάσει πλέον και στις μικρότερες τάξεις του δημοτικού.

«Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει, έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι».

Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος του, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα στο σπίτι.

Η μητέρα του θύματος από την άλλη σκέφτεται να υποβάλλει μήνυση, εκφράζοντας τον φόβο πως μπορεί να υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον.

Η μητέρα του 9χρονου μιλά στο LIVE NEWS.

«Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα έκλαιγε, είχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως το χτύπησε και ένα παιδί. Πήγαμε στο σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσω. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας τσακωμός παιδιών και πως το παιδί του είχε πρόβλημα. Μετά από δύο ημέρες μου ήρθε βίντεο στο κινητό μου ο ξυλοδαρμός. Το είχε ανεβάσει ο 7χρονος. Όταν το είδα πήγα ξανά στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξε το παιδί ταραγμένος. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα κινηθώ νομικά. Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατέβασε. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω. Από την ταραχή μου το έσβησα και εγώ. Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε. Οι συμμαθητές του δεν του είπαν κάτι».

Loading