Πάτρα: Άνδρας βρήκε νεκρή τη σύζυγό του στο σπίτι – Δίπλα της ήταν το 4χρονο παιδί τους

Το κουβάρι της υπόθεσης της Πάτρας, όπου ένας άνδρας εντόπισε νεκρή τη γυναίκα του στο σπίτι, ενώ δίπλα της στεκόταν το 4χρονο παιδί τους, αρχίζει να ξετυλίγεται, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει την πρόσβαση στην οικία.

Σε παθολογικά αίτια αποδίδεται, σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο θάνατος της νεαρής μητέρας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που έμενε στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί αρχικά δεν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η έρευνα που έκαναν όμως στο διαμέρισμα, τους έκανε να αποκλείσουν τόσο αυτό το ενδεχόμενο όσο και εκείνο για ένα πιθανό δυστύχημα. Η άτυχη νεαρή μητέρα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 08:00, την άτυχη 38χρονη εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της μέσα στο διαμέρισμα που έμενε με το ανήλικο παιδί της, στην οδό Λούρου στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.

Ο σύζυγος της 38χρονης που πέθανε στην Πάτρα είναι ταξιτζής και έλειπε από το σπίτι τη νύχτα. Όταν επέστρεψε βρήκε τη γυναίκα νεκρή και ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο. Το 4χρονο παιδί τους βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και πλέον είναι κοντά σε στενά συγγενικά του πρόσωπα, που προσπαθούν να το στηρίξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της 38χροης μητέρας οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Στο σημείο έχει κληθεί Ιατροδικαστής και οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 20χρονου διακινητή στην Ασπροβάλτα

Loading