Για ποιο λόγο στρέφουν το βλέμμα τους οι Αρχές στον πατέρα του Μάνου
Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα με τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για παιδοκτονία αφού φέρεται να είναι η κύρια ύποπτη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Η Αστυνομία πλέον έχει στρέψει το βλέμμα της στο πού έχει βρει την κεταμίνη η 33χρονη, αφού αυτή η ουσία δεν είναι εύκολο να βρεθεί. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να την έχει προμηθευτεί από το ίντερνετ και γι’ αυτόν τον λόγο το κινητό και ο υπολογιστής της είναι στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι Αρχές βέβαια έχουν και κάτι άλλο στο μυαλό τους.
Όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 υπάρχει η περίπτωση να την έχει αγοράσει από μια φαρμακαποθήκη της Πάτρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη συγκεκριμένη φαρμακαποθήκη εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, δηλαδή ο πεθερός της Ρούλας.
Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά ενώ εξαφανισμένος είναι και ο Μάνος Δασκαλάκης.
Δείτε επίσης: Η Τζωρτζίνα έχασε τη ζωή της μέσα σε 20 λεπτά το πολύ από την χορήγηση της κεταμίνης
- Φάμελλος: Οι πολίτες δεν ανέχονται το μπάζωμα της αλήθειας από τη ΝΔ
- Νίκη της Μέγκαν: Παρά τις αρνητικές κριτικές, το Netflix ανανεώνει την εκπομπή της
- Χωρίς χρήματα, χωρίς μέλλον: Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα αντιμετωπίζει οικονομικές προκλήσεις μετά το φιάσκο του Megalopolis
- Ένα ανησυχητικό μήνυμα για τη Γη πίσω από την ανθοφορία ενός λουλουδιού
- Συζητήσεις και προοπτικές για συνεργασία στη Νέα Αριστερά – Δυσκολίες στο προοδευτικό μέτωπο