Πάτρα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της απέσπασαν 20.000 ευρώ

Μια νέα τηλεφωνική απάτη με θύμα ηλικιωμένη γυναίκα καταγράφηκε στην Πάτρα, όταν δέχθηκε τηλέφωνο από έναν που προσποιήθηκε τον εγγονό της, ο οποίος της είπε ότι σκότωσε έναν αλλοδαπό σε τροχαίο και χρειάζεται χρήματα για την αστυνομία.

Σύμφωνα με το tempo24.news, το τηλέφωνο της 85χρονης γυναίκας που μένει στην οδό Θερμοπυλών στην Πάτρα χτύπησε σήμερα Πέμπτη (26.1.2023) και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας άνδρας που υποδυόταν τον εγγονό της ώστε να της εξιστορήσει το σενάριο της απάτης.

Ο νεαρός άνδρας της είπε ότι σκότωσε έναν αλλοδαπό σε τροχαίο ατύχημα και για να ελευθερωθεί από την Αστυνομία πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 20.000 ευρώ. Αμέσως, η 85χρονη έτρεξε στην τράπεζα, έκανε ανάληψη το μεγάλο ποσό και όταν οι επιτήδειοι επικοινώνησαν ξανά μαζί της, της είπαν να τα βάλει σε μια σακούλα και να τα αφήσει «στον μεσαίο κάδο» μεταξύ των τριών που βρίσκονταν κοντά στο σπίτι της.

Τα λεφτά «έκαναν φτερά» και όταν η 85χρονη κατάλαβε τι είχε συμβεί, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Δείτε επίσης: Βρετανία: Γεννήθηκε σε ζωολογικό κήπο σπάνιο είδος καγκουρό που απειλείται με εξαφάνιση (BINTEO)

Loading