Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρίχνει…φως στην ώρα θανάτου της Ίριδας με την κατάθεσή της (vid)

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου έδωσε μια διαφορετική κατάθεση απ’ ότι παλιότερα…

Μπορεί οι έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου δείχνει να αρχίζει να ξεδιαλύνει σιγά σιγά το τοπίο σχετικά με το πότε «έφυγε» η Ίριδα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν ανέφερε με πλήρη σαφήνεια το πόση ώρα έλειψε από δίπλα της η μητέρα των κοριτσιών το ξημέρωμα της 21ης Μαρτίου όταν σηκώθηκε για να βρεθεί δίπλα στην Ίριδα.

Πρόκειται για μια κρίσιμη στιγμή, καθώς οι ερευνητές εκτιμούν ότι εκείνη τη στιγμή δολοφονήθηκε το άτυχο βρέφος, ο θάνατος του οποίου πλέον οφείλεται σε ασφυξία.

Να αναφερθεί πως παλιότερα η Δήμητρα Πισπιρίγκου είχε πει ότι όταν σηκώθηκε η αδελφή της το βράδυ, επέστρεψε σε ένα λεπτό αφού πρώτα της έβαλε την πιπίλα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έκατσε όσο χρειάζεται για να της προκαλέσει ασφυξία.

Η τωρινή της κατάθεση όμως ήταν κάπως διαφορετική, αφού ανέφερε ότι όταν γύρισε στο κρεβάτι τη ρώτησε «αν τάισε τη μικρή» κάτι που δε θα μπορούσε να γίνει μέσα σε ένα λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα δικογραφία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας περιλαμβάνει 50 καταθέσεις μαρτύρων, πραγματογνωμοσύνες και άλλα στοιχεία, με τις Αρχές να θέλουν να λύσουν το μυστήριο των δολοφονιών.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Πουλήθηκε το σπίτι της οικογένειάς της για να βγουν τα νομικά έξοδα