Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναζητήσει δικηγόρο μετά τον θάνατο της Ίριδας (vid)

«Ήταν ένα άτομο που ήθελε να είναι ένα βήμα μπροστά»

Λίγο μετά τον θάνατο της Ίριδας τον Μάρτιο του 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε απευθυνθεί σε δικηγόρο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο MEGA η γνωστή δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου είχε επικοινωνήσει μαζί της η 33χρονη έτσι ώστε να βρει στο πρόσωπό της νομική υποστήριξη όταν είχαν «φύγει» τα δύο πρώτα κορίτσια η Μαλένα και η Ίριδα.

«Η κυρία Πισπιρίγκου είχε επιδιώξει να με συναντήσει σε προγενέστερο χρόνο, όταν είχαν ήδη πεθάνει τα δύο πρώτα παιδιά και πριν τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. Είχε παρακολουθήσει τη δίκη της μικρής Άννυ και με είχε παρακολουθήσει ως συνήγορο. Μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν ένα άτομο που παρακολουθούσε τηλεόραση, υποθέσεις και εγκλήματα, και ζητούσε τότε τη νομική μου υποστήριξη», δήλωσε.

«Μου είχε προκαλέσει ενδιαφέρον γιατί δεν μου είχε φέρει ποινική δικογραφία να μελετήσω. Δεν συνέτρεχε κανένας λόγος τότε, δεν ήταν ούτε κατηγορουμένη ούτε ύποπτη, συνεπώς αυτό που της είπα και της ίδιας είναι ότι δεν χρειάζεται τη δική μου υποστήριξη και των συνεργατών μου», τόνισε η κ. Παναγοπούλου.

«Το ένστικτο, η πείρα μου, δεν μου έδινε την αίσθηση… Είχε χάσει δύο παιδιά και αυτό με συγκλόνισε. Όταν ακούω στην άλλη γραμμή μία χαροκαμένη μάνα, συνήθως δεν με καλούν οι ίδιες, αλλά κάποιος συγγενής. Η κυρία Πισπιρίγκου δεν έβαζε τελεία. Ήταν ένα άτομο που ήθελε να είναι ένα βήμα μπροστά. Της είχα πει χαρακτηριστικά ότι αγορεύει μόνη της», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Με δύο δικηγόρους στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου – Επιμένει ότι δεν έδωσε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα