Ο πατέρας των κοριτσιών πλέον θεωρεί ότι η πρώην σύζυγός του είναι ένοχη
Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη διαμηνύει ότι θεωρεί ότι είναι ένοχη η Ρούλα».
«Είμαι σοκαρισμένος όμως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη έπειτα από την συνάντηση του με την ανακρίτρια.
Περιμένει να δει πώς εξελίσσεται η διαδικασία
Ο ίδιος βέβαια το προηγούμενο διάστημα είχε δηλώσει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν «υπόδειγμα μητέρας» και δεν είχε δείξει ποτέ σημάδια ότι έκανε κάτι κακό στα παιδιά.
Βέβαια ο ίδιος θα στηρίξει την κατηγορία για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και περιμένει να βγει στο φως η αλήθεια και για τον θάνατο των άλλων δύο κοριτσιών. Βέβαια για να κάνει κάποιες δηλώσεις θα περιμένει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία όπως ανέφερε.
«Μέχρι πρότινος είχαμε δύο ιατροδικαστικές πράξεις που δεν μας έδιναν την παραμικρή ιδέα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» δήλωσε.
Τώρα πλέον ο πατέρας των κοριτσιών δεν έχει καμία σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και θεωρεί ότι η πρώην σύζυγός του είναι ένοχη.
Δείτε επίσης: Κατερινόπουλος: Ο Μάνος Δασκαλάκης δούλεψε 14 μήνες σε πέντε χρόνια
- Αυξημένα drones και ενισχυμένες δυνάμεις πυρόσβεσης στην Κεντρική Μακεδονία για την αντιπυρική περίοδο
- Ουκρανία: Η πίεση αυξάνεται για τον Ζελένσκι, η υπομονή των Ουκρανών φθίνει
- Ζωντανή μετάδοση: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές
- Μητσοτάκης: Νομοθετική ρύθμιση για την αυτόματη αναγνώριση των ειδικοτήτων των Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ
- Η Ισπανία ακυρώνει σύμβαση εκατομμυρίων για προμήθεια πυρομαχικών από το Ισραήλ, εν μέσω αντιδράσεων