Σύμφωνα με μαρτυρία καλεσμένης στον γάμο, ο αδερφός του γαμπρού είχε κορονοϊό και ήταν στο γλέντι χωρίς μάσκα αγκαλιάζοντας κόσμο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στην εκκλησία άπαντες τηρούσαν τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες.
Ωστόσο, στη δεξίωση που έγινε σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής οι περίπου 150 καλεσμένοι πέταξαν τις μάσκες και άρχισε το γλέντι.
Σύμφωνα με μαρτυρία καλεσμένης, η οποία μίλησε στην εφημερίδα, αλλά θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, κάποια στιγμή έμαθε πως ο αδερφός του γαμπρού είχε κορονοϊό και ήταν ασυμπτωματικός.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «ο ασθενής με Covid-19 χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες».
Τόσο η ίδια, όσο και άλλοι καλεσμένοι, όταν πληροφορήθηκαν τι συνέβαινε έφυγαν αμέσως από την δεξίωση.
Δείτε επίσης: Πήλιο: Νεκρός ανασύρθηκε 72χρονος ψαροντουφεκάς
- Προσευχή του πάπα Φραγκίσκου στη βασιλική εκκλησία αφιερωμένη στην Παναγία
- Παναιτωλικός – Λαμία 1-0: Σημαντική νίκη για τους Αγρινιώτες στα playouts
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 94-69: Ισοφάρισε σε 1-1 και η πρόκριση θα κριθεί στα Άνω Λιόσια
- Κυβερνοασφάλεια: Οι κίνδυνοι από τη χρήση εταιρικών email σε προσωπικές εγγραφές
- Η εορταστική φιέστα της ΑΕΛ: Το «αλογάκι» σήμανε την αρχή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr