Την Ρούλα Πισπιρίγκου στο πρώτο της επισκεπτήριο συνάντησε η μητέρα και η αδερφή της
Η μάνα και η αδελφή της 33χρονης έφτασαν λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού, προκειμένου να της πάνε κάποια προσωπικά αντικείμενα.
Μαζί με τις δύο γυναίκες στον Κορυδαλλό έφτασε και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Η μάνα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έκαναν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού.
Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε βέβαιη για την αθωότητα της αδελφής της.
«Η Ρούλα προσπαθεί να είναι όσο πιο δυνατή μπορεί. Η οικογένεια θα τη στηρίζει μέχρι το τέλος, μέχρι να βγει η αθωότητά της στην επιφάνεια, γιατί είναι αθώα και ελπίζουμε να γίνει πολύ σύντομα αυτό. Εμείς περιμένουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να βγει η αλήθεια στο φως, τουλάχιστον για την Τζωρτζίνα που έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση την Ρούλα και μετά να γίνει όποιος έλεγχος θέλουν και για τα άλλα δυο παιδιά», δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.
Δείτε επίσης: Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση την Ρούλα»
- Στα Νέα της Τρίτης: Η κληρονομιά σε ψηφιακή εποχή
- Γιατί η συμφωνία του αιώνα για την UBS αρχίζει να τρίζει
- Κακοκαιρία: Έκτακτο μήνυμα 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα στη Χίο, Σάμο και Ικαρία
- Λας Πάλμας: Ένα πολύτιμο βαθμό στο Βίγκο
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Οδηγίες και προειδοποιήσεις για τα ζώδια σήμερα [Τρίτη 01.04.2025]