Πέλλα: Αντιδρούν στην πεζοδρόμηση του κέντρου της Αριδαίας

Την άμεση ανάκληση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου της Αλμωπίας, για το κλείσιμο δρόμων στο κέντρο της Αριδαίας, που χαρακτηρίστηκαν πεζόδρομοι στο πλαίσιο των μέτρων για την στήριξη των επαγγελματιών εστίασης με επιπλέον χώρο για τραπεζοκαθίσματα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Τ.Κ. Αριδαίας – Υδραίας, «έχοντας δεχτεί πολλά παράπονα από επαγγελματίες καταστημάτων που έχουν πληγεί οικονομικά το τελευταίο διάστημα λόγω του COVID-19 ήρθε η Δημοτική Αρχή με προσωπική της απόφαση να ρίξει την χαριστική βολή.

propoli

Ούτε η Δημοτική Αρχή ούτε κανένας, δεν θα κατευθύνει, τις προσωπικές ζωές και τις οικογένειες των επαγγελματιών, που καθημερινά δίνουν αγώνα επιβίωσης σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή.

Σεβόμενοι των προσπαθειών τους για επιβίωση, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αριδαίας – Υδραίας Ταρασίδης Θεόδωρος και τα μέλη συνεδρίασαν και αποφάσισαν:

Ζητάμε άμεσα το άνοιγμα των δρόμων που χαρακτηρίστηκαν πεζόδρομοι σεβόμενοι την απόφαση του εμπορικού συλλόγου.

Σε παλαιότερη πρόταση που καταθέσαμε στην Δημοτική Αρχή ο σκοπός μας ήταν, να βοηθήσουμε την οικονομική ανάπτυξη των καταστημάτων λόγω την πανδημίας και όχι για μόνιμη πεζοδρόμηση των οδών.

Εφόσον αυτό δεν κατέστη δυνατό, ανακαλούμε την πρόταση αυτή.

Επίσης ζητάμε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την πεζοδρόμηση της Αριδαίας που ψηφίστηκε στις 22/5 να αναιρεθεί. Να τεθεί εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο για να γίνει ουσιαστική συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους.

Η παραπάνω απόφαση ψηφίστηκε από τα μέλη της Τ.Κ. με 5 υπέρ και 2 κατά από το επταμελές  συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τ.Κ. Αριδαίας – Υδραίας θα σταθούν δίπλα στους επαγγελματίες των καταστημάτων με οποιαδήποτε πράξη», καταλήγει η απόφαση την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Θεόδωρος Ταρασίδης και τα μέλη της Τ.Κ. Αριδαίας – Υδραίας.

Πηγή: pellanews.gr

Loading