Πέλλα: Οφθαλμίατρος με μαύρα εισοδήματα αγόραζε πανάκριβα ρολόγια

Μαύρα εισοδήματα είχε ένας οφθαλμίατρος από τα Γιαννιτσά, ο οποίος πιάστηκε στα χέρια της οικονομικής αστυνομίας, αφού αγόραζε πανάκριβα ρολόγια.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος οφθαλμίατρος από τα Γιαννιτσά, ο οποίος κατηγορείται για «Αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας μέσω αγοράς ακριβών ρολογιών χειρός κατά τα φορολογικά έτη 2019 έως 2024», όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αρχών, απέκτησε 23 ρολόγια χειρός, κυρίως μάρκας «ROLEX», συνολικής αξίας 161.300 ευρώ!

propoli

Η παράνομη δράση του συλλέκτη οφθαλμιάτρου, μπήκε στο στόχαστρο της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, μετά από ανώνυμη καταγγελία που έκανε λόγο για «μη έκδοση αποδείξεων και απόκρυψη φορολογητέας ύλης μέσω αγοράς ακριβών ρολογιών χειρός».

Οι αστυνομικοί, αφού έκριναν την πληροφορία ως αξιόπιστη, έπιασαν αμέσως δουλειά και διενήργησαν έλεγχο στον οφθαλμίατρο και στο ιατρείο του στα Γιαννιτσά Πέλλας για να βγάλουν λαβράκι…

Έτσι, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ «Από τον έλεγχο και έπειτα από διασταύρωση αναρτήσεων σε γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών, διαπιστώθηκε πως ο ανωτέρω, κατά τα έτη 2019 έως και 2024 απέκτησε 23 ρολόγια χειρός, κυρίως μάρκας «ROLEX», συνολικής αξίας 161.300€, τα οποία δεν δικαιολογούνταν από τα δηλωθέντα εισοδήματα του, κατά παράβαση του ν.4172/2013 σε συνδυασμό με τον ν.4987/2022. Για τις διαπιστωθείσες παραβάσεις θα ενημερωθεί η Δ.Ο.Υ Γιαννιτσών για τις δικές της περαιτέρω ενέργειες και την επιβολή των διοικητικών κυρώσεων».

Δείτε επίσης: Βέροια: Τι λέει η ΕΛΑΣ για το τροχαίο δυστύχημα με τον οδηγό που έπεσε σε στάση λεωφορείου

Loading