Περιστέρι – Αττικής: Ο Αντώνης Ρέμος φωταγώγησε το δέντρο (vid)

Το Περιστέρι, πρωτοπόρο στις εορταστικές εκδηλώσεις, άναψε το βράδυ της Τετάρτης το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης, με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής.

Μια φαντασμαγορική εκδήλωση που παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Τσαλίκης με πολλές εκπλήξεις για τους χιλιάδες παρευρισκόμενους στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Βρέθηκε εκεί από νωρίς το απόγευμα. Ευδιάθετος, χαμογελαστός και γεμάτος ενέργεια, ο Γιώργος Τσαλίκης έδινε τον παλμό στη μεγάλη γιορτή που διοργανώθηκε για το φαντασμαγορικό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Με ιδιαίτερη ευκολία ξεσήκωνε το κοινό που είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς, καλώντας όσους βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του δήμου Περιστερίου να ζητήσουν αγαπημένα τους τραγούδια από τον dj Αντώνη Δημητριάδη.

«Με τι τραγούδι θέλετε να ξεκινήσουμε παιδιά;» ρώτησε από σκηνής. Ακούστηκαν από το κοινό δικά του πολυαγαπημένα τραγούδια. Ο Γιώργος Τσαλίκης, όμως, για να καλωσορίσει τον κόσμο που βρέθηκε στο Περιστέρι επέλεξε τα «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή.

Και κάπως έτσι έδωσε το σύνθημα για την έναρξη μιας εντυπωσιακής εορταστικής βραδιάς στην πόλη της καρδιάς μας. «Δεν κάνει ούτε κρύο, ούτε τίποτα. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Γιατί ο Θεός αγαπάει το Περιστέρι παιδιά και μας έκανε το χατίρι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η βραδιά κυλούσε σε άκρως εορταστικούς ρυθμούς. Ο Γιώργος Τσαλίκης «ζέσταινε» με τη θετική του διάθεση και πολλά αγαπημένα τραγούδια το κοινό που είχε γεμίσει ασφυκτικά το Περιστέρι για τη μεγάλη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο.

Στις εκπλήξεις και η εμφάνιση του Θοδωρή Φέρρη. «Νιώθω λίγο άγχος. Να πω χρόνια πολλά σε όλους. Αγαπώ ιδιαίτερα το Περιστέρι για πολλούς λόγους. Σας αγαπώ όλους», είπε χαρακτηριστικά πριν τραγουδήσει τη μεγάλη του επιτυχία «Τα αμαρτωλά σου μάτια».

Δείτε επίσης: Κλέων Γρηγοριάδης: Πώς σχολίασαν τα social media το στριπτίζ εν μέσω τηλεδιάσκεψης