Ποινική δίωξη κατά 22χρονης για θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι με θύμα έναν 47χρονο οδηγό ταξί. Ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση σε βαθμό κακουργήματος έχει ασκηθεί στην 22χρονη, η οποία προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι, όπου ένας 47χρονος οδηγός ταξί έχασε τη ζωή του. Η νεαρή ισχυρίζεται ότι είχε καταναλώσει τρία ποτήρια κρασί πριν από το συμβάν, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.
Μετά την απολογία της, η 22χρονη τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Παρά το γεγονός ότι το αλκοτέστ έδειξε επίπεδα αλκοόλ σχεδόν τρεις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, η ίδια υποστηρίζει ότι δεν είχε πιει υπερβολικά εκείνο το βράδυ. Όπως ανέφερε, η σύγκρουση προήλθε από την παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη, και ισχυρίζεται πως δεν αντιλήφθηκε την αλλαγή στο φανάρι.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις καταθέσεις μαρτύρων, η οδηγός φαίνεται να είχε αναπτύξει επικίνδυνες ταχύτητες και να προχώρησε σε ριψοκίνδυνους ελιγμούς, γεγονός που συνδέεται με το μοιραίο συμβάν. Ο άτυχος ταξιτζής, πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού, εργαζόταν νυχθημερόν, αναδεικνύοντας την τραγικότητα της κατάστασης για την οικογένειά του.
Πηγή περιεχομένου: in.gr