Πέθανε η Ελένη Καριολάκη, η διαγωνιζόμενη του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – Ο άντρας της έμενε με το πτώμα της στο σπίτι επί 5 ημέρες

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Καριολάκη, η οποία είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του ΑΝΤ1, πριν από 14 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ελένη Καριολάκη βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της, στο σπίτι τους.

propoli

Το πτώμα της εντόπισε ο αδερφός του άντρα της, όταν ειδοποιήθηκαν οι γείτονες για την έντονη δυσοσμία.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα που μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του ALPHA, η Ελένη Καριολάκη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέθανε από παθολογικά αίτια, ωστόσο, “φως” θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η γυναίκα μάλιστα βρέθηκε συγκεκριμένα νεκρή στο κρεβάτι στο δωμάτιο της, ενώ η πόρτα ήταν κλειδωμένη! Το σπίτι που έμεναν μάλιστα ήταν σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα να δεχτεί κλήση και το υγειονομικό.

Πριν 14 χρόνια, η Ελένη Καριολάκη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Από τότε, είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, καθώς είχε εμφανιστεί σε αρκετές εκπομπές. Μάλιστα, είχε επιστρέψει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του 2017 στον ΣΚΑΪ, με το κοινό να τη θυμάται ακόμα.

Δείτε επίσης: Γνωστός Youtuber λέει ότι πέρασε επτά ημέρες θαμμένος ζωντανός – Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 60 εκατ. views

Loading