Πέτρος Φιλιππίδης: Με χειροπέδες βγήκε από τη ΓΑΔΑ για τις φυλακές της Τρίπολης (pics&vid)

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού – Βγήκε φορώντας χειροπέδες από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου πέρασε τη νύχτα, για να οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε χθες ύπο άκρα μυστικότητα στην 15η τακτική ανακρίτρια.

propoli

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στις έγγραφες εξηγήσεις που παρέδωσε ο ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του στον εισαγγελέα είχε αρνηθεί τα όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες.

Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ: Φοβόταν να πάει στο κελί του – Η παράκληση στους αστυνόμους

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε το πρώτο βράδυ του στη ΓΑΔΑ, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη χθεσινή απολογία του στην ανακρίτριαη οποία έγινε υπό άκρα μυστικότητα.

Η πρώτη νύχτα στο κελί στο αστυνομικό Μέγαρο ήταν αρκετά δύσκολη για τον κατηγορούμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, ο ηθοποιός ζήτησε τη φαρμακευτική του αγωγή και το πρωί σερβιρίστηκε κανονικά το πρωϊνό του. Δεν τον επισκέφθηκε ούτε ο δικηγόρος του ούτε κάποιο οικείο πρόσωπο του, που ήταν κοντά του στην Ευελπίδων κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Φοβόταν να πάει στο κελί του

Όταν ο κ. Φιλιππίδης έφτασε χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ, ρώτησε αν μπορεί να παραμείνει με τους αστυνομικούς στον χώρο τους καθώς φοβόταν να οδηγηθεί στα κελιά με τους υπολοίπους ποινικούς κρατουμένους.

Οι αστυνομικοί των κρατητηρίων του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ τον ενημέρωσαν πως δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο, τον ηρέμησαν με συζήτηση και τον εξήγησαν ότι δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας και φόβου.

Στη συνέχεια, τον οδήγησαν σε ένα κελί όπου και παρέμεινε μόνος του όλο το βράδυ!

Σήμερα (28/7) αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι, ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Οι πρώτες καταγγελίες για τον ηθοποιό έγιναν, στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo, από τις συναδέλφους του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη και αφορούσαν προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε χρόνο που τα φερόμενα αδικήματα έχουν παραγραφεί.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη Μυλωνοπούλου και η τελευταία συνεδρία με τον συζυγοκτόνο

Loading