Πέτρος Κουσουλός για Αλέξη Κούγια: «Είναι τρόπος που αρμόζει μόνο σε χούλιγκαν»

Για την αναφορά του Αλέξη Κούγια στο όνομά του, απάντησε ο Πέτρος Κουσουλός στην Super Κατερίνα και στην δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Έχω να βγω πολύ καιρό από το σπίτι μου και πολύ καιρό έχω να συναντήσω και τον κύριο Παπαδόπουλο. Μια και τελευταία φορά ήταν αυτή που είχαμε απαθανατιστεί και δεν είναι και κάτι κρυφό. Από τότε έχω να τον δω. Σε κάθε περίπτωση, ο τέταρτος κατά σειρά συνήγορος της κατηγορουμένης έχει μια ροπή στο να λέει διαρκώς πράγματα που δεν ισχύουν» είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Ως εκ τούτου δε με εκπλήσσει η αναφορά που έκανε. Έχει χαρακτηρίσει κλαρινογαμπρό τον κύριο Δασκαλάκη, τον κύριο Παπαδόπουλο, έχει βρίσει εμένα, βρίζει ιατροδικαστές, εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς. Εγώ θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα πρέπει σοβαρά να παρέμβει ο δικηγορικός σύμβουλος γιατί παρατηρείται μια παντελής απουσία και αναρωτιέμαι αν κάποιος λειτουργός της δικαιοσύνης στο εξωτερικό συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο που είναι τρόπος που αρμόζει μόνο σε χούλιγκαν, είναι συμπεριφορές γηπέδου αυτά που βλέπουμε, θα συνέχιζε να εξασκεί τη δικηγορία;

Αυτά που κάνει στην Ελλάδα θα μπορούσε να τα κάνει στο εξωτερικό; Η απάντηση είναι μια και απλή, όχι. Εδώ όμως είμαστε μια χώρα μπανανία οπότε καλά κάνουμε και ανεχόμαστε συμπεριφορές. Είναι προφανές ότι επειδή συνεχίζουμε και κάνουμε αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας… κάτι τέτοιο ενοχλεί και την κατηγορουμένη και τον συνήγορό της… Τέτοιου είδους συμπεριφορές εμάς δε θα μας πτοήσουν» πρόσθεσε ο Πέτρος Κουσουλός.

Πηγή: zappit

Δείτε επίσης: Κούγιας για στήριξη Πλεύρη σε γιατρούς Καραμανδάνειου: «Να είναι προσεκτικός σε αυτά που υπόσχεται, ιδιαίτερα γιατί είναι υπουργός»

Loading