Συγκέντρωση κατά του πολέμου στην Ουκρανία πραγματοποιούν αυτή την ώρα μαθητές και φοιτητές στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
«Δεν φτάνει να αγαπάμε την ειρήνη και τον άνθρωπο. Πρέπει να αγωνιζόμαστε γι αυτόν!» αναγράφεται στο κεντρικό πανό της συγκέντρωσης.
Στη συνέχεια αναμένεται να ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τα αιτήματα τους: – Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία
– Να κλείσουν άμεσα οι βάσεις στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο και στη Λάρισα, να κλείσουν άμεσα όλες οι ευρωατλαντικές υποδομές και να μη χρησιμοποιηθούν για επιχειρήσεις στην Ουκρανία.
– Κανένα ελληνικό στρατιωτικό σώμα να μη σταλεί στην Ουκρανία η σε άλλες ιμπεριαλιστικές αποστολές. Απαιτούμε την επιστροφή όλων των ελληνικών όπλων δυνάμεων από αποστολές στο εξωτερικό.
– Να ακυρωθεί η ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις. – Την αποδέσμευση της χώρας μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.


Δείτε επίσης: Ουκρανία: «Θέμα ημερών η πτώση της Μαριούπολης» λέει ο πατέρας του Έλληνα Πρόξενου (vid)
- Η Άρσεναλ συνεχίζει μόνη στη κορυφή της Premier League
- Καθώς η οικονομία ευημερεί, η ανισότητα εντείνεται και οι φτωχοί εργαζόμενοι πολλαπλασιάζονται
- Νίκη-ανατροπή για τον ΠΑΟΚ στην Πάτρα
- Συνελήφθη διαρρήκτης που δραστηριοποιούνταν στο Κολωνάκι – Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τη δράση του
- Η τέχνη ανθεί μέσα από τις στάχτες: Καλλιτέχνες και αρχαιολόγοι στη Γάζα αναζητούν τη ζωή μετά την εκεχειρία