Πώς συνέβη το τροχαίο που στοίχισε στην Φωτεινή το πόδι της – «Έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό»

Μια συγκλονιστική μαρτυρία δόθηκε στη δημοσιότητα από μια γυναίκα που, τον περασμένο Αύγουστο, έχασε το πόδι της της λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος στην περιοχή της Ελούντας στην Κρήτη.

Ένα από τα κύρια προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει δραστικά και άμεσα η νέα ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η αυξανόμενη συχνότητα τροχαίων ατυχημάτων. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των εορτών μόνο στην Αττική, σημειώθηκαν πάνω από 200 περιστατικά, με ορισμένα από αυτά να είναι θανατηφόρα.

propoli

Η συγκλονιστική μαρτυρία της Φωτεινής στο Star, μιας γυναίκας που υπέστη ακρωτηρίαση λόγω τροχαίου, ρίχνει φως στον ανθρώπινο πόνο και αφυπνίζει τους οδηγούς ζητώντας την απόλυτη προσοχή τους όταν κρατούν τιμόνι στα χέρια τους.

Ειδικότερα, η Φωτεινή είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον περασμένο Αύγουστο, στην Ελούντα της Κρήτης.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω πραγματικά όσο και να το παλεύω ότι έχασα το πόδι μου από τροχαίο, δεν είναι εύκολο» λέει στο Star η Φωτεινή.


«Έκανε προσπέραση στη στροφή και ταυτοχρόνως είχε το κινητό της για να βγάλει τη Σπιναλόγκα και ήρθε στην αντίθετη πλευρά, στη δική μας λωρίδα, κατευθείαν πάνω στο πόδι μου. Κάποιοι άνθρωποι όταν οδηγούν δεν καταλαβαίνουν ότι διακινδυνεύουν τη ζωή τους αλλά και τη δικιά μας ζωή» λέει η Φωτεινή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Δείτε επίσης: Νεκρός ένας ακόμη μάρτυρας στην υπόθεση του Noor1 – Είχε προβλέψει τον θάνατό του!

Loading