ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ - (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Πόσα χρήματα άφησε πουρμπουάρ ο Αλέξης Τσίπρας στην ταβέρνα όπου συνάντησε τον Σακελλαρίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Είκοσι ευρώ άφησε πουρμπουάρ στην ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της πολυσυζητημένης συνάντησής του με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης (14/11).

propoli

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης μίλησε για τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αποκαλύπτοντας πως ο πρώην πρόεδρος του κόμματος άφησε πουρμπουάρ 20 ευρώ στην ταβέρνα.

«Έκατσαν μιάμιση ώρα. Ο Σακελλαρίδης είναι πελάτης του καταστήματος» είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Και συνέχισε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα: «του δώσαμε το χέρι, μιλήσαμε μαζί του, φιλικός πολύ. Άφησε πουρμπουάρ 20 ευρώ».

«Ήρθε, μας χαιρέτησε, κάθισε στο τραπέζι με τους φίλους του, και παρήγγειλε όπως όλοι οι κανονικοί άνθρωποι. Πρώτη φορά έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας. Ο άνθρωπος ήρθε να φάει, να χαλαρώσει. Απλός και ευγενικός μαζί μας, και εμείς ευγενικοί μαζί του. Μας ρώτησε πώς πάει το μαγαζί», σημείωσε ο καταστηματάρχης.

Δείτε επίσης: Η απάντηση για το δείπνο με τον Σακελλαρίδη: «Ο Τσίπρας συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες – Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική»

Loading