Στην τηλεόραση του MEGA φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ ο οποίος μίλησε για την νέα χρονιά και την πορεία των εμβολιασμών στους εκπαιδευτικούς.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης έκανε σαφές ότι οι εκπαιδευτικοί είναι υπέρ του εμβολιασμού, του καθολικού εμβολιασμού, ωστόσο αντιτίθενται στον τρόπο που προσπαθεί η κυβέρνηση να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαστε υπέρ του μαζικού, καθολικού εμβολιασμού χωρίς αστερίσκους. Εκεί που υπάρχει η διαφωνία της ΟΛΜΕ είναι η έννοια της υποχρεωτικότητας, της επιβολής, της ποινής, της διαθεσιμότητας και γενικότερα του εκφοβισμού. Η ΟΛΜΕ έχει πράξει το καθήκον της από τον Γενάρη που ζητούσαμε την προτεραιοποίηση των εκπαιδευτικών.
Φτάσαμε σε ένα ποσοστό στη Δευτεροβάθμια που υπερβαίνει το 80%.Έχουμε υπερβεί το 85% γιατί υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν νοσήσει.».
Δείτε επίσης: Μακρή: «Η τηλεκπαίδευση θα ισχύει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις»
- Ερώτηση Φάμελλου προς Μητσοτάκη στη Βουλή: Επιτακτική ανάγκη υιοθέτησης των δίκαιων προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ
- Το καλοκαίρι έρχεται η Taco Bell στην Αθήνα με το πρώτο της εστιατόριο
- Ισπανία: Κυκλοφοριακή αναστάτωση λόγω του μπλακ άουτ
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση για τα ΜΟΕ στη Θεσσαλονίκη: Τι συμφώνησαν οι αντιπροσωπείες Ελλάδας και Τουρκίας
- Ισπανία: Έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου λόγω μπλακ άουτ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr