Θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ιατρική πραγματογνωμοσύνη
Το δρόμο για τη φυλακή και συγκεκριμένα για το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, πήρε αμέσως μετά την σημερινή απολογία του στην ανακρίτρια ο 40χρονος δολοφόνος στη Νέα Ερυθραία,. Το περασμένο Σάββατο σκότωσε έναν εργάτη που έκανε εργασίες εγκατάστασης φυσικού αερίου στην περιοχή και τραυμάτισε έναν ακόμη, πυροβολώντας τους με ένα πιστόλι.
Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που αιτήθηκε η ανακριτής.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος, όση ώρα έμεινε στο ανακριτικό γραφείο δεν μπόρεσε να απαντήσει με σαφήνεια στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού.
Υπογραμμίζεται ότι σε βάρος του, η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.
Δείτε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Ομόφωνα ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη Κακαράντζουλα
- Film Independent Spirit Awards: Θρίαμβος για το Anora, ενόψει των Όσκαρ – Όλοι οι νικητές
- Μια πρόταση γάμου μέσα στο teqball: Η ιστορία του Γιώργου Μυλωνά και της Παρασκευής Σταφυλίδου
- Η αναζωογόνηση των υιοθεσιών στην Αττική: Τα δύο μεγάλα ιδρύματα τεκνοθεσίας υπό το φακό του ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μυτιλήνη: Η καταστροφική εμπειρία του σεισμού του 1867 και η κληρονομιά του
- Καστοριά: Ανακαλύπτοντας την αρχιτεκτονική κληρονομιά των πλίνθινων χωριών των Κορεστείων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr