Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.470 πακέτα τσιγάρων και ποσότητα καπνού, βάρους 2 κιλών και 650 γραμμαρίων
Ενας 46χρονος αλλοδαπός συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 46χρονου στην Πτολεμαϊδα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.470 πακέτα τσιγάρων και ποσότητα καπνού, βάρους 2 κιλών και 650 γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φορολογικοί δασμοί.
Οι κατασχεθείσες ποσότητες τσιγάρων και καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας, ώστε να προσδιοριστούν οι σχετικοί δασμοί, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην εισαγγελέα πρωτοδικών Κοζάνης.
Δείτε επίσης: Β. Ελλάδα: Σε ποια σημεία χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
- Βότκα Μολότοφ: Η τελευταία παράσταση στον Ελληνικό Κόσμο
- Γαλλία: Μια διαρκής πολιτική μεταβολή
- Καιρός Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το βροχερό σκηνικό – Πότε αναμένονται καταιγίδες
- Θανατηφόρες ρωσικές επιθέσεις προκάλεσαν έναν νεκρό και 10 τραυματίες στη Ζαπορίζια και το Χάρκοβο
- Ο γερουσιαστής Κόρι Μπούκερ καταρρίπτει το ρεκόρ ομιλίας στην αμερικανική Γερουσία