Πηγή: zappit

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης:« Έχει τύχει να παίξω και για τέσσερις θεατές σε μια παράσταση» (vid)

Τι είπε ο ηθοποιός για τα παιδικά του χρόνια

Για τα παιδικά του χρόνια, την αξία του θεάτρου και το διαζύγιο των γονιών του μίλησε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 4 ετών. Το γεγονός ότι μικρός συχνά ταξίδευα από Ελλάδα σε Αγγλία για να βλέπω τους γονείς μου ήταν μια ωραία αποσύνδεση από τα πράγματα. Στην περίπτωση των γονιών μου, η βάση τους είναι ο άνθρωπος και όχι το ‘εγώ’ τους», λέει και συμπληρώνει:

«Μετά το διαζύγιο των γονιών μου καλλιέργησα μια ανασφάλεια, ήθελα να κάνω συνέχεια σχέσεις. Ακόμα και τώρα οι αποχωρισμοί μού είναι δύσκολοι».

Ο ηθοποιός μιλά για την αξία της λέξης «σ’ αγαπώ».

«Πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι ντροπαλοί και δε λένε ‘σ’ αγαπώ’. Ούτε εγώ το έλεγα μικρός, μεγαλώνοντας όμως το κάνω πιο εύκολα» είπε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με τον Γιάννη Μπέζο.

«Έχει τύχει να παίξω και για 4 θεατές σε μια παράσταση. Κάποια Χριστούγεννα ήρθε ένας ηλικιωμένος κύριος μόνος του στο θέατρο. Τον είδα και έπαιξα την καλύτερη παράσταση της ζωής μου για εκείνον. Κατάλαβα πως αυτό που κάνουμε εκτός από διασκέδαση είναι και συντροφιά για κάποιους», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Αρχίζει η δίκη για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη – Πόσα χρήματα ζητούν οι δυο γυναίκες (vid)