(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Πυρήνες της Φωτιάς: «Με συνέδεσαν με βόμβες της Greek Mafia που απεχθάνομαι» λέει σε επιστολή του το πρώην στέλεχος που προφυλακίστηκε

«Χρησιμοποίησαν δύο προσωπικές μου φιλίες με ανθρώπους που έχουν πεθάνει» αναφέρει στην επιστολή του.

Το πρώην ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» που συνελήφθη διαψεύδει όλες τις φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για συμμετοχή του στη Greek Mafia. Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μήνα για παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών δια ιδίαν χρήση και έχει προφυλακιστεί.

propoli

Μέσα από τη φυλακή, σε αναλυτικό κείμενο-επιστολή του αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με ένα πλημμέλημα δύο χρόνια φυλακή, αυτά είναι τα μαθηματικά του νέου ποινικού κώδικα. Αρχικά έστησαν ένα τρομακτικό ψέμα με «τρομοκράτες» και Greek Mafia που τελικά τρόμαξε και το ίδιο το ψέμα.

Με συνέδεσαν με ΟΥΚάδες, που όχι μόνο δεν γνώριζα, αλλά αξιακά και ιδεολογικά βρισκόμαστε σε αντίθετους κόσμους. Με συνέδεσαν με βόμβες της «Greek Mafia» που είναι ένας χώρος που μου προκαλεί αηδία. Χρησιμοποίησαν δύο προσωπικές μου φιλίες με ανθρώπους που έχουν πεθάνει, για να στήσουν ένα σενάριο που θα έδινε παράσημα στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη και θα τάιζε με ψέματα πρόθυμους δημοσιογράφους. Το ψέμα τους αποκαλύφθηκε, αλλά κανείς δεν θα μιλήσει για αυτό».

Δείτε επίσης: «Πυρήνες της Φωτιάς»: «Αυτοί οι άνθρωποι θα προμηθεύονταν όπλα και εκρηκτικά» αναφέρει η ΕΛΑΣ

Loading