Πυροβολισμός σκύλου στο Βόλο

Ο κάτοικος της Αργαλαστής Βόλου, Σταμάτης Παπαδήμος, μίλησε για τους πυροβολισμούς σε αδέσποτο σκύλο – «Το πιθανότερο είναι ότι θα φύγει, είχε πάνω του 20 σφαιρίδια»

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι γνωρίζουν τον άνθρωπο που πυροβόλησε το ζώο, ωστόσο κανένας δεν μιλάει, γιατί φοβούνται για την ίδια τους τη ζωή, καθώς θεωρούν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ψυχικά διαταραγμένος και επικίνδυνος.

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ένας άγνωστος πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο το σκυλάκι.

Πρόκειται για ένα σκυλάκι το οποίο το είχαν παρατήσει στο χωριό, τον χειμώνα που πέρασε, και το οποίο ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στο χωριό και το φρόντιζαν και το αγαπούσαν όλοι.

Συνόδευε άλλα σκυλιά δεσποζόμενα στις βόλτες τους ωστόσο κάποιος άγνωστος έως τώρα, άνοιξε πυρ κατά του σκύλου και του έριξε τουλάχιστον 20 σκάγια.

Ο κάτοικος της Αργαλαστής Βόλου, Σταμάτης Παπαδήμος, μίλησε στο mega για το περιστατικό:

«Προφανώς κάποιος ο οποίος πυροβολεί απογευματάκι, όταν οι ταβέρνες και τα μαγαζιά είναι ακόμα ανοιχτά και υπάρχει πλήθος κόσμου, ένα σκυλί σχεδόν στο κέντρο του χωριού, αυτονόητα είναι επικίνδυνος.

Συμμερίζομαι το γεγονός ότι πολύς κόσμος φοβάται να μιλήσει μόνο και μόνο γι’ αυτό. Ζω στην Αργαλαστή τους τελευταίους 9 μήνες.

Έχω γνώση κάποιου ονόματος, αλλά δεν μπορώ να πω επειδή δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, και η δουλειά μου δεν είναι να ψάξω. Πρέπει να έρθει η αστυνομία να κάνει έρευνα, δεν είναι πολύ δύσκολο.

Τα στοιχεία δείχνουν πού πυροβολήθηκε το σκυλί, πού πήγε και λιποθύμησε γιατί ήταν αιμόφυρτο. Είναι μία ακτίνα 10 σπιτιών. Υπάρχει αστυνομικός αλλά όχι αστυνομικό τμήμα στην Αργαλαστή. Είναι λίγα σπίτια εδώ, ξέρουμε ακόμα και τι θα φάει ο καθένας.

Με πληροφόρησαν χθες ότι ο σκυλάκος ανέβασε πυρετό, μάλλον κάνει σηψαιμία. Τα σφαιρίδια που είχε πάνω του ήταν πάνω από 20, είκοσι ήταν αυτά που κατάφερε να βγάλει η τοπική κτηνίατρος.

Το μετέφερα τη Δευτέρα στον Βόλο, και το πιθανότερο είναι ότι θα «φύγει». Αν πρέπει να μείνει κάτι από αυτή την ιστορία είναι να πάει ο κόσμος να πιστοποιήσει τα σκυλιά του για αιμοδότες σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι ανάλογο».

Δείτε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Οι ενέργειες της προσωρινής διοίκησης, ένα 6μηνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της

Loading