Ρ. Πισπιρίγκου: Έντονες αποδοκιμασίες και κατάρες από τον κόσμο κατά την άφιξή της στα δικαστήρια (vid)

Το κατώφλι της 18ης τακτικής ανακρίτριας, πέρασε πριν λίγη ώρα η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και υπό τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων με κουκούλα στο κεφάλι της, μάσκα και χειροπέδες. Κατά τη μεταγωγή της είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι της και άκουγε τις ύβρεις και τις βαριές εκφράσεις του πλήθους.

propoli

Μάλιστα λίγο πριν μπει στο κτίριο που βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας, κάποιοι κινήθηκαν σε βάρος της με σκοπό να την προπηλακίσουν. Στο περιστατικό παρανέβησαν άμεσα άνδρες των ΜΑΤ και έληξε το περιστατικό.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, ανακρίτρια και εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση της Ρούλας Πισπιρίγκου, εάν δηλαδή θα κριθεί προσωρινά κρατούμενη ή θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου κάνει λόγο για ”ανατροπές” στην υπόθεση, καθώς η ουσία που χρησιμοποιήθηκε στην Τζωρτζίναυπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών.

Δείτε επίσης: Στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα αυτή την ώρα η Ρ. Πισπιρίγκου – Τι θα υποστηρίξει (vid)

Loading