Ρεσιτάλ Πορτοσάλτε για πυροβολισμό 16χρονου: «Τη ΔΙΑΣ τη θέλουμε να πίνει φραπέ;»

Θέμα πολιτικών αντιπαραθέσεων έχει αποτελέσει ο σοβαρός τραυματισμός του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

«Τι τη θέλουμε τη ΔΙΑΣ; Να κάθεται να πίνει φραπέ;» σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε σχετικά με την υπόθεση του πυροβολισμού στο κεφάλι ενός 16χρονου, ύστερα από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικό που τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας το τραγικό περιστατικό, ζήτησε αρχικά «σοβαρότητα» από την αντιπολίτευση.

«Το πώς εξελίχθηκε υπηρεσιακά θα τα βρουν αυτοί που πρέπει και αν ανταποκρίθηκε σωστά ή λανθασμένα ο αστυνομικός. Όμως προηγουμένως έχουμε μια παραβατική συμπεριφορά, η οποία δεν έχει αντίτιμο» σχολίασε για τίτλους Μέσων όπως «πυροβολήθηκε στο κεφάλι για 20 ευρώ».

«Η ΔΙΑΣ πίνει καφέ; Τι τη θέλουμε; Να κάθεται να πίνει φραπέ; Αν θέλουμε να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τη δουλειά της» είπε εν κατακλείδι για την καταδίωξη του 16χρονου που ξεκίνησε ύστερα από σήμα που δόθηκε ότι δεν πλήρωσε τη βενζίνη που έβαλε στο αυτοκίνητό του.

Δείτε επίσης: Πολίτης ξέσπασε σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ: «Είσαι υπάλληλος των 800 ευρώ που βοηθάς τους πολιτικούς να παίρνουν εκατομμύρια»

Loading