Ο πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε στις Αρχές πως χθες, ένας Αφγανός τράβηξε την κόρη του από το χέρι, την έβαλε μέσα στο αυτοσχέδιο τζαμί της δομής και στη συνέχεια άρχισε να τη θωπεύει και να τη φιλάει στο στόμα.
Μια σοβαρή καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου κοριτσιού από το Ιράν, μέσα σε αυτοσχέδιο τζαμί στη δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα Ευβοίας, ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο 39χρονος πατέρας της ανήλικης κατήγγειλε στις Αρχές πως χθες το μεσημέρι, στις 15:30, ένας Αφγανός τράβηξε την κόρη του από το χέρι, την έβαλε μέσα στο αυτοσχέδιο τζαμί της δομής και στη συνέχεια άρχισε να τη θωπεύει και να τη φιλάει στο στόμα.
Σε βάρος του φερόμενου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, με την έρευνα να είναι σε εξέλιξη.
Δείτε επίσης: Προσγειώθηκε στην Πολωνία το μεταγωγικό C-17 που μετέφερε Αμερικανούς στρατιώτες
- Συναρπαστικοί και παράνομοι έρωτες «ζωντανεύουν» στην παράσταση «Η Πύλη της Κόλασης»
- Πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ κερδίζει 500.000 ευρώ στην λοταρία
- Παθαίνουν τα ζώα ψυχικές και νοητικές αναπηρίες; Απαντήσεις από νευροεπιστήμονα
- Μητσοτάκης: Χαιρετίζω το σχέδιο REARM Europe, ένα κρίσιμο βήμα για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας
- Οι μισθοί των αστέρων προκαλούν σοβαρές ανησυχίες στη Ρεάλ