Ρόδος: Παραμένουν οι πλωτές ξαπλώστρες στο μπιτς μπαρ – Αναμονή για το κλιμάκιο που θα επιθεωρήσει τις επιχειρήσεις του νησιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για το… περίφημο μπιτς μπαρ στη Ρόδο, όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εργαζόμενο να μπαίνει μέσα στη θάλασσα για να σερβίρει σε πελάτες.

Οι υπάλληλοι του μπιτς μπαρ συνεχίζουν να στηρίζουν τον ιδιοκτήτης επιχείρησης, την ώρα που εκείνος περιμένει να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι. Οι πλωτές ξύλινες πλατφόρμες παραμένουν στη θάλασσα με τις ξαπλώστρες να βρίσκονται στις θέσεις τους, στην αμμουδιά. Ο επιχειρηματίας κάνει λόγο για μια αναίτια επίθεση από ανταγωνιστές, που όπως λέει θέλουν να πάρουν την παραλία για να κερδίζουν χρήματα.

propoli

Eν αναμονή της άφιξης του κλιμακίου των επιθεωρητών από τον Πειραιά που θα ερευνήσουν τις συνθήκες εργασίας σε όλες τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ρόδο, η υπόθεση του «κολυμβητή» σερβιτόρου παραμένει στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ στο παραλιακό κέντρο όπου καταγράφηκε το περιστατικό, οι ξύλινες πλατφόρμες δεν έχουν ξηλωθεί. Η μεταλλική βάση που κρατά τις 27 πλωτές ξαπλώστρες παραμένει καρφωμένη στον βυθό.

Η κάθε ξαπλώστρα κοστίζει 150 ευρώ ενώ οι τιμές για εκείνες που βρίσκονται στην παραλία ξεκινούν από 60 ευρώ για την «πρώτη σειρά». Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησαν και πάλι αρκετοί εργαζόμενοι στο κατάστημα, για να δηλώσουν ότι ο σάλος που προκλήθηκε αδικεί την επιχείρηση.

Οι εργαζόμενοι επέμειναν ότι δεν δουλεύουν επί 8 ώρες βρεγμένοι και ανέφεραν ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

Δείτε επίσης: Αττική: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Λιοσίων

Loading