(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι πολύ αδύναμη η δικογραφία για τα δύο κορίτσια» είπε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος

Ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε και τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη μέσω του δικηγόρου του μετά τη νέα ποινική δίωξη εις βάρος της

Πλήρως προετοιμασμένη ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις ποινικές διώξεις που της έχουν ασκηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας ενώ είναι εδώ και καιρό η βασική ύποπτη για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο δικηγόρος της 33χρονης Όθωνας Παπαδόπουλος, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και ανέφερε ότι «το περίμεναν και είχε προετοιμάσει την Ρούλα Πισπιρίγκου γι’ αυτό που ξέραμε ότι θα συμβεί». Μάλιστα, τόνισε πως «θεωρεί πολύ αδύναμη την δικογραφία για τα δύο κορίτσια».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, «η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη, καθώς συνεχίζεται να γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της». Παράλληλα, έκανε λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία στην δικογραφία, αφού όλοι από το Νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά». Όπως είπε ο συνήγορος, «το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ξεκινά από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς και τραυματιοφορείς».

Τι απάντησε στη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στη γραπτή δήλωση που κοινοποίησε μέσω του δικηγόρου του Δ. Καράμπελα ο πατέρας των κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης μετά τη νέα ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί εις βάρος της πρώην γυναίκας του.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε:

«Έχει ήδη καταθέσει, ενόρκως, στο πλαίσιο της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κ. Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα, ως μία γυναίκα, για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα στρεφόταν ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα…».

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Πάτρα: 22χρονος κρεμάστηκε από κολώνα της ΔΕΗ