Τι δήλωσε 10 λεπτά πριν τη μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου», είπε η 33χρονη.
Στις φυλακές μεταφέρθηκε σήμερα από τη ΓΑΔΑ, η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπου κρατούνταν από τη στιγμή της σύλληψής της. Η ίδια, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.
«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο Star.
Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας:
«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».
Δείτε επίσης: Τα POS «πλημμυρίζουν» την αγορά, έρχεται χρήση σε όλη την αγορά για να «χτυπηθεί» η φοροδιαφυγή
- Ο εφιάλτης της Αλεξάντρα Πολ: Αγάπη, απειλές και η stalker που μετέτρεψε τη ζωή της σε κόλαση
- Οι κορυφαίες παραλίες του κόσμου για το 2025: Ποια ελληνική συγκαταλέγεται στις καλύτερες
- Πιτζάμες για Όλη την Οικογένεια: Άνεση, Ποιότητα και Στυλ από το Comfort.com.gr
- Οι καλύτερες οικονομικές επιλογές κινητών για δώρο στο βαφτιστήρι
- Απόστολος Καλδάρας: Η ελληνική μουσική μέσα από την προσωπική του οπτική