Δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2022. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα στις φυλακές Κορυδαλλού

Η εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε την Τετάρτη πως πριν από δύο ημέρες, την Δευτέρα, δόθηκε άδεια με απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών Κορυδαλλού και τελέστηκε, με πρωτοβουλία της Ρούλας Πισπιρίγκου, τρισάγιο στην μνήμη της κόρης της Τζωρτζίνας, για τον φόνο της οποίας κατηγορείται η προφυλακισμένη ως παιδοκτόνος.

Το τρισάγιο έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου, στο προαύλιο των φυλακών. Δίπλα στην Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκαν, όπως επιβεβαίωσε ο συνήγορος της, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η μητέρα και η αδελφή της, καθώς επίσης ο πατέρας και ο πατριός της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ζητήσει το Σάββατο ή την Κυριακή, καθώς στις 29 Ιανουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, να τελέσει ο ιερέας, μνημόσυνο μέσα στο κελί της, όπως έχει δικαίωμα από τον κανονισμό λειτουργίας της φυλακής.

Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωση του ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει πως έχει καταρρεύσει η κατηγορία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας και ζητά την άρση της δίωξης και της προφυλάκισης που της έχει επιβληθεί για αυτούς τους θανάτους.

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: «Η Αγγελική Τσιόλα κατεξευτέλισε τους Καρακούκη και Καλόγρηα για την Ρούλα Πισπιρίγκου»