Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βρείτε στοιχεία για την αθωότητά μου»

Επιμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου ότι δεν έχει σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Αθώα εξακολουθεί να δηλώνει η μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η αδελφή της Δήμητρα, επιμένει και αυτή ότι η 33χρονη δεν έχει καμία ανάμειξη στον θάνατο της κόρης της, ενώ απάντησε και στα όσα έχουν ειπωθεί ότι απολύθηκε από τη δουλειά της η ίδια και ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Είναι αθώα η αδελφή μου και μας ζήτησε να βρούμε στοιχεία για την αθωότητά της» δηλώνει στον ΑΝΤ1.

«Προσπαθώ να είμαι δυνατή γιατί ξέρω την αλήθεια»

«Είμαι αθώα, δεν θα πω ψέματα. Προσπαθώ να είμαι δυνατή, γιατί ξέρω την αλήθεια» αυτό είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην αδελφή της και την μητέρα της στη ΓΑΔΑ, όπου την επισκέφθηκαν την Πέμπτη.

Ο εργοδότης του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στον ΑΝΤ1 και φρόντισε να δώσει ένα τέλος στις φήμες ότι απέλυσε τον σύζυγο της Ρούλας, λέγοντας πως «έχει πάρει άδεια για να συνέλθει».

«Το παιδί τα έχει χαμένα. Δεν περίμενε τη σύλληψη και όσα ακούστηκαν για την σύζυγό του. Έχει πάρει μια άδεια για να συνέλθει. Ούτε έχει απολυθεί ούτε έχει εξαφανιστεί. Είναι σίγουρο πως δεν γνώριζε τίποτα γι’ αυτό και υπερασπιζόταν την πλευρά της γυναίκας του…. Προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει, είναι σε σοκ», είπε.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε:

«Δεν με έδιωξε η επιχείρηση ποτέ. Ο ιδιοκτήτης ήθελε να με κρατήσει. Εγώ ζήτησα να φύγω αρκετό καιρό πριν για να είμαι δίπλα στην Ρούλα και να της συμπαρασταθώ σε αυτά που τραβάει».

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία για να μην χάσει τη δουλειά του»