Σαλαμίνα: Νέο επεισόδιο με τον «νταή» γείτονα – «Έχει κρεμάσει μία κρεμάλα έξω από το σπίτι του»

Τον απόλυτο εφιάλτη ζουν κάτοικοι της Σαλαμίνας, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με απειλές και επιθέσεις από γείτονά τους.

Ο δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος και η κάτοικος της περιοχής, κ. Κατερίνα μίλησαν στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις απειλές που δέχεται από γείτονα.

propoli

Όλη η γειτονιά είναι αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του γείτονά τους, ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο «νταής» της γειτονιάς έφτιαξε μία θηλιά έξω από το σπίτι του και φώναζε «όλοι από εδώ θα περάσετε, θα σας κρεμάσω όλους».

Ο άνδρας τους έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές και τους έχει απειλήσει με όπλο, ενώ οι κάτοικοι της γειτονιάς φοβούνται να βγουν έξω από τα σπίτια τους.

Έτσι, οι κάτοικοι της γειτονιάς μαζεύτηκαν, πήγαν στην αστυνομία και έκαναν αίτηση ώστε να τον δει κάποιος ειδικός.

«Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε»

Στη εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» μίλησαν η κάτοικος της γειτονιάς κ. Κατερίνα αλλά και ο δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, για την υπόθεση.

«Το βιώνουμε με πολύ φόβο και χωρίς καμία βοήθεια. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε χθες. Εγώ τον γνώριζα τον άνθρωπο αυτόν και τώρα δεν με αναγνωρίζει. Χθες με απειλούσε πως θα με σκοτώσει. Κυκλοφορεί με ένα λοστό, έχει κρεμάσει μία κρεμάλα έξω από το σπίτι του. Μας θωρεί εχθρούς και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε», είπε η κάτοικος.

Ο δήμαρχος με τη σειρά του είπε πως στις υπηρεσίες του Δήμου δεν είχε γίνει κάποια παλαιότερη καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Χθες ενημερώθηκα για την υπόθεση. Τον Αύγουστο ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε συλληφθεί. Στις 30 του μήνα έγινε πάλι ένα σκηνικό, σχηματίστηκε η δικογραφία αλλά δεν βρέθηκε», είπε αρχικά.

Το περιστατικό, όπως είπε η γειτόνισσα, ήταν πως ο άνθρωπος αυτός μπήκε σε ένα σπίτι με λοστό και απείλησε μία άλλη γειτόνισσά του. Όπως είπε, η αστυνομία ήρθε αλλά δεν έγινε τίποτα καθώς δεν τον βρήκε.

«Χθες έλαβαν εισαγγελική παραγγελία για να διαταχθεί η ακούσια νοσηλεία του και βρισκόμαστε στο στάδιο να δοθούν καταθέσεις. Εμείς σαν Δήμος εάν δεν έχουμε κάποια ενημέρωση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας», είπε ο δήμαρχος.

Δείτε επίσης: Καταγγελία από την Σαλαμίνα: «Φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας γιατί μας απειλεί με όπλo»

Loading