Σαλαμίνα: Συγκλονίζει η αδερφή της 43χρονης – «Ήταν μία ηρωίδα μάνα και είχε μπροστά της έναν ατελείωτο αγώνα»

Συγκλονισμένη είναι όλη η κοινωνία με τη νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη Σαλαμίνα, με έναν 71χρονο να σκοτώνει τη σύντροφό του.

Η γυναίκα μιλώντας στο MEGA ανέφερε το περιστατικό του ξυλοδαρμού το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 71χρονος ξυλοκόπησε τη γυναίκα μπροστά στο παιδί της.

propoli

Η αδερφή της μίλησε και για τον αγώνα που έκανε η άτυχη 43χρονη να μεγαλώσει το παιδί της, το οποίο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

«Μια ηρωίδα μάνα η οποία είχε έναν αγώνα μπροστά της ατελείωτο. Ένα πολύ καλό πατέρα το παιδί με αγώνα και ο πατέρας στο παιδί. Να ναι καλά. Τραβάει και αυτός τον σταυρό του. Η μητέρα μου βρήκε την αδερφή μου. Το παιδάκι αυτό θα μείνει ξεκρέμαστο σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής του. Η μαμά του είναι αναντικατάστατη.

Εγώ με τη μητέρα μου δεν είχαμε κάποια εικόνα. Η Γωγώ ντρεπόταν. Δεν θα το έβγαζε προς τα έξω αν δεν έφτανε στο τέρμα. Αυτό που έγινε την Παρασκευή το βράδυ είχε χτυπηθεί τόσο πολύ για να ζητήσει βοήθεια από τη μητέρα μου και να πάρουμε τηλέφωνο την αστυνομία.

Οι άνθρωποι είπαν ότι δεν είχαν περιπολικό δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και έπρεπε η ίδια να πάει από το ΑΤ και να καταγγείλει το περιστατικό. Την πήρε η μαμά μου την πήγε στο κέντρο υγείας να την περιθάλψουν, δεν ξέρω αν ήταν ακριβώς σπασμένο. Έπρεπε να τη δει ιατροδικαστής. Σε πρώτη φάση έπρεπε να δοθεί κατάθεση για να κινηθεί η διαδικασία. Αφού δεν το δέχθηκαν την Παρασκευή έγινε Σάββατο. Πήγαν το Σάββατο με τη μητέρα μου.

Δεν χτύπησε το παιδί από όσο μου είχε πει η αδερφή μου. Το παιδί ήταν μπροστά στη φάση του ξυλοδαρμού.

Άφησε το παιδί να φύγει και μετά έγινε ότι έγινε μέσα στο σπίτι.

Τη στιγμή που η ίδια και το παιδί δεν είχαν εκφράσει κάτι δεν είχα λόγο στις επιλογές της. Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι δεν είχε δουλειά. Ζούσαν από τα μικρά έσοδα της αδερφής μου. Δεν επιθυμούσε να βγάλει ούτε σύνταξη. Και τα έσοδα από μικροδουλειές δεν τα έδινε στο σπίτι.

Του είχε πει από τη στιγμή που δεν εργάζεσαι δεν μπορεί να συνεχιστεί η σχέση. Το βασικό θέμα όλης της κατάστασης που ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες ήταν καθαρά το γεγονός ότι αρνούταν να δουλέψει».

Δείτε επίσης: Flyover: Αίτηση αναστολής των εργασιών κατέθεσαν στο ΣτΕ κάτοικοι των Κωνσταντινουπολίτικων

Loading