Σάλος από την εισβολή της Σάσας Σταμάτη στην παράσταση του Ζαραλίκου

Σάλος έχει προκληθεί από το «ντου» της γνωστής τηλεπερσόνας, Σάσας Σταμάτη, στην παράσταση Stand Up του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Συγκεκριμένα όταν ο καλλιτέχνης είχε αναφερθεί για γνωστό εφοπλιστή, η Σάσα Σταμάτη ανέβηκε στην σκηνή παρέα με «φίλους» της διακόπτοντας την παράσταση και ζητώντας εξηγήσεις από τον καλλιτέχνη.

propoli

Η αντίδραση του κόσμου ήταν άμεση, σχηματίζοντας κλοιό προστασίας γύρω από τον Ζαραλίκο και ζητώντας από την κ. Σταμάτη να σταματήσει το σόου της και να αποχωρήσει.

Μάλιστα η κ. Σταμάτη μετά τον σάλο που προκλήθηκε προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις, τονίζοντας ότι δεν το έκανε για τον γνωστό εφοπλιστή αλλά για τους Αρβανίτες και τους κατοίκους της Μάνδρας.

Βέβαια σε βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ακούγεται να φωνάζει στον Ζαραλίκο: «Για τον Μελισανίδης γιατί δεν λες; επειδή είναι φίλος σου;», με την ερώτηση του κόσμου κάτω από την ανάρτηση της να είναι: «Τι σχέση έχει ο Μελισανίδης με την Μάνδρα και τους Αρβανίτες

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια όλου του σκηνικού ο καλλιτέχνης παρέμεινε ψύχραιμος ζητώντας από τον κόσμο να μην κινηθεί απειλητικά προς την κ. Σταμάτη, ενώ μάλιστα ακούγεται ένας θεατής να αναφέρει ότι αυτοί που ήταν μαζί με την κ. Σταμάτη ήταν μπράβοι.

Δείτε επίσης: Δώρο Χριστουγέννων: Μέχρι πότε καταβάλλεται – Πως μπορείτε να το υπολογίσετε εύκολα και γρήγορα

Loading