Σαρωνικός κόλπος: Τρεις λουόμενοι έχασαν σήμερα τη ζωή τους

Νεκροί ανασύρθηκαν σήμερα τρεις άνθρωποι από παραλίες της Πειραϊκής, Αίγινας και του Αλίμου Αττικής.


Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωσε που εξέδωσε το Λιμενικό χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή του όρμου ”Σκαφάκι” Πειραϊκής, 79χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ”Τζάνειο”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Ε’ Λιμενικό Τμήμα Ζέας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Ακόμη, νεκρός ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Αγίας Μαρίνας Αίγινας,79χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Ο τρίτος νεκρός ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα 19χρονος αλλοδαπός, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας του Α’ Αλιπέδου Αλίμου Αττικής.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ”Ασκληπιείο” Βούλας Αττικής.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τέλος, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη σήμερα, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου προς τον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 83χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Δείτε επίσης: Αργολίδα: Καίει κοντά σε κατοικημένη περιοχή η φωτιά – Εκκενώθηκε ξενοδοχείο