Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Σάββα Πούμπουρα, με αποτέλεσμα τραυματισμό αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Ήταν 07:20 το πρωί της Κυριακής 6 Απριλίου, όταν ο Σάββας Πούμπουρας κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να αναφέρει την απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή του Χαλανδρίου. Οι διαρρήκτες, μόλις αντιλήφθηκαν τον παρουσιαστή, προσπάθησαν να διαφύγουν πηδώντας μια μάντρα και αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε άλλα διαμερίσματα.
Αμέσως, άνδρες της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να τους καταδιώκουν. Κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δράστες, ενώ οι άλλοι δύο μπήκαν σε αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διαφύγουν. Το αυτοκίνητο, κινούμενο επί της οδού Πεντέλης, ακινητοποιήθηκε λίγα λεπτά αργότερα στη συμβολή των οδών Παναδρέου και Χαϊμαντά, όπου οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό και συνεχίζεται η αναζήτηση ενός ακόμη συνεργού.
Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης του πρώτου δράστη, μια γυναίκα αστυνομικός τραυματίστηκε, πέφτοντας και προκαλώντας στον εαυτό της έξαρση του ώμου. Η τραυματίας διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.
Πηγή περιεχομένου: in.gr